29 sep 2020

Event: Hoe bouw je als B2B organisatie goede leadfunnels? Wegens succes nieuwe datum beschikbaar!

5 November 2020 van 9:00 tot 13:00 in Amsterdam
In augustus hebben wij deze workshop al gehouden, met veel succes. Hierdoor willen wij graag meer mensen de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan deze workshop. Ben jij als marketingmanager werkzaam in de B2B en wil je jouw leadfunnels optimaliseren? Dan nodigen we je van harte uit om deze interactieve workshop te volgen op 5 november 2020. Deze ochtend zal in het teken staan van het bouwen van goede leadfunnels voor B2B organisaties. Door de ontwikkelingen op het gebied van COVID-19 bestaat er een kans dat de workshop op een andere datum of online gaat plaatsvinden.

Tijdens deze kleinschalige, gratis workshops helpen Eelco Kraefft (Calabi) en Dyon Metselaar (Leadscope) je de funnel te optimaliseren en de kwaliteit van je leads inzichtelijk te maken. Je leert een businesscase te maken op basis van cost-per-lead en cost-per-client berekeningen. We kijken hoe interactieve content jouw leadfunnel kan versterken en delen succesvolle praktijkcases. Uiteindelijk ga je onder begeleiding van onze consultants aan de slag en start je met het bouwen van je eigen leadfunnel. We beloven dat je naar huis gaat met nieuwe inzichten en concrete vervolgstappen waarmee je het maximale rendement uit je leads haalt. Een leerzame en gezellige ochtend die we afsluiten met een gezamenlijke lunch.
 

Let op: Dit is een fysiek en kleinschalig event waarbij we de door het RIVM voorgeschreven Corona veiligheidsrichtlijnen in acht nemen. Deelnemers met (lichte) klachten verzoeken wij om thuis te blijven.

Let op: Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deze workshop is exclusief en kleinschalig om kwaliteit en interactie te kunnen waarborgen. Binnen 2 werkdagen na je aanmelding laten we je weten of we een plek voor je kunnen reserveren.
 

Programma

09:00 Ontvangst

09:15 Start van de workshop die o.a. bestaat uit:

  • Kennismaking en introductie
  • Het maken van een goede businesscase
  • Voorwaarden van een goede leadfunnel
  • Interactie in de leadfunnel
  • Hoe zet je campagnes op om je leadfunnel goed te testen
  • Uitwerken van één leadfunnel/checklist

12:00 Afsluiting & gezamenlijke lunch

Aanmelden?

Stuur ons een e-mail.

Eelco Kraefft
Eelco Kraefft
Partner
Calabi

Voor wie?

Onze opdrachtgevers

Calabi heeft in de afgelopen jaren veel B2B bedrijven, in diverse segmenten, geholpen om het gesprek online te versterken.

Daarnaast hebben ze hun reguliere producten- en dienstenpakket uitgebreid met online toepasssingen, waarmee het klantsucces en de omzet is vergroot.

Product management

Informeer je klanten over mogelijkheden en gebruik van je product.

Marketing & sales

Leg vroeg contact en help prospects bij het maken van keuzes.

Klant succes management

Help verschillende soorten klanten om maximaal succesvol te zijn.

Experts & consultants

Digitaliseer je dienstverlening en zet kennis om in concurrentievoordeel.

Channel management

Oefen invloed uit op hoe dealers, agenten en distributeurs verkopen.

Opleidingen

Help klanten of medewerkers blended of online te leren op maat.
Calabi © 2022. Alle rechten voorbehouden.

Calabi
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam
020 68 22 555
info@calabi.nl

1
0